Nem várt fordulat állt be Hosszú Katinkáék válóperében
Fotó: alfahir.hu

Nem várt fordulat állt be Hosszú Katinkáék válóperében

6 hírek, 5

Meglepő fordulat állt be Hosszú Katinka és Shane Tusup ügyében: szüneteltetik a válópert, melyet olimpiai bajnokunk kezdeményetett. Az úszónő kapcsolata novemberben romlott meg férjével, azóta nem is jelennek meg együtt sehol, gyakorlatilag csak “papíron” dolgoznak közösen, mivel a szövetség honlapja szerint továbbra is az amerikai Hosszú edzője.

Válás ide, vagy oda: Shane Tusup marad Hosszú Katinka edzője

A háromszoros olimpiai bajnok meglepő döntést hozott.

A Blikk szerint már beidézte a bíróság a házaspárt, csakhogy tárgyalásra végül nem került sor, mert jogi képviselőiken keresztül közös kérelmet nyújtottak be a per szüneteltetésére. Valószínűleg arról van szó, hogy a per folyatása előtt a felek az anyagi kérdésekben meg akarnak egyezni.

A tét ugyanis nem kicsi: az Iron Lady márkát közösen hozták létre a felek, sőt az Iron Aquatics is közös vállalkozás, amellyel versenyeken pénzdíjakat, szponzori pénzeket szerzett a páros.

A Blikk kalkulációi szerint cirka 1 milliárd forintos vagyon felosztásáról van szó.

Persze jegyezzük meg, nincs kizárva az sem, hogy békülnek a felek, bár az elmúlt hónapok történései nem erre utalnak.

Amennyiben fél év alatt sikerül megegyezni, vagy ha nem jutnak dűlőre, akkor is lehet kérni a per folytatását. Ha viszont ezt egyik fél sem teszi meg, akkor a hat hónap leteltével a per megszűnik. Persze, az érzelmi okok sincsenek kizárva, a gyakorlatban...

    Olvassa el: 24.hu