Nyáron kiszabadulhat a börtönből Eva Rezesová
Fotó: www.atv.hu

Nyáron kiszabadulhat a börtönből Eva Rezesová

7 hírek, 2

A Blikk szerint a négy ember haláláért felelős szlovák milliomosnő feltételesen szabadlábra kerülhet ­augusztusban, ha a nyomozási bíró úgy dönt, az elmúlt hat évben jól viselkedett a börtönbe.

Rezesova megtanult magyarul és jövőre szabadulhat

Az M3-ason négy ember halálát okozó szlovák nő kifogástalanul viselkedik a börtönben, ezért másfél év múlva szabadlábra helyezhetik.

A döntésben szerepet játszik, hogy Eva Rezesová hány dicséretet, fegyelmit kapott, de lesz egy személyes meghallgatás is, ezt követően dönt a bíró. A család egy közeli ismerőse azt mondta, nagyon várják haza,

nem engedték el a kezét egy percre sem a legnehezebb évek alatt, rendszeresen látogatták budapesti börtönében.

Rezesovát kilenc évre ítélték, de jó magaviselete esetén büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen szabadulhat. Eddig mintarabként töltötte börtönéveit, a szigorú szabályokat betartotta, rabtársaival egyetlen konfliktusa sem volt, dolgozott, reintegrációs foglalkozásokra jár.

Blikk: Rezesová meghúzza magát a börtönben

Megtanult magyarul, varrodában dolgozik és beilleszkedett a kezdeti konfliktusok után – írják.

Feltételes szabadulása után kirendelnek egy pártfogót, akivel rendszeresen kell találkoznia, ha pedig bármilyen szabálysértést, bűncselekményt elkövet, azonnal visszakerül a rácsok mögé, le kell töltenie teljes büntetését.

Rezesová 2012-ben az M3-as autópályán BMW terepjárój...

    Olvassa el: 24.hu