Orbán szerint Magyarország kormánya ma nem zsarolható
Fotó: vs.hu

Orbán szerint Magyarország kormánya ma nem zsarolható

10 hírek, 5

Külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon – mondta Orbán Viktor a Fidesz-KDNP frakciószövetség visegrádi ülésén. A Magyar Idők szerint a kormányfő azt mondta: "Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk".

A miniszterelnök helyzetértékelése szerint2010 után a gazdasági válság kezelésével, majd az energiaszolgáltatók, a bankok egy részének és a német kézben lévő sajtó egy részének nemzeti kézbevételével a kormány zsarolhatósága megszűnt. "Ha nincs nemzeti kézben lévő média, akkor egy ország nem tud független lenni. Ha pénzügyileg egy ország zsarolható, akkor nem tud független lenni" – mondta.

A választás tétje ezért szerinte az, hogy független vagy zsarolható kormány jön létre a választások után. Egy zsarolható kormány fel fogja adni a nemzeti függetlenséget és bevándorlóországgá engedi alakítani Magyarországot – mondta Orbán. A Magyar Idők szerint az ellenzékről azt mondta, hogy több gazdasági és külföldi érdekcsoport kezében van.

A reménytelenség gyűlöletet szít, az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani az elkövetkező 50 napban – mondta. "Csak erre alkalmasak, csak ennyi a mondanivalójuk. És persze ennek a kampánynak oka van: azért akarnak levadászni minket, mert útjában állunk azoknak, akik bevándorlóországot akarnak csinálni Magyarországból és bevá...

    Olvassa el: vs.hu