Reagált a kormány a regisztráció eltörlésének javaslatára3Fénykép© infostart.hu

Reagált a kormány a regisztráció eltörlésének javaslatára

, 5 hír, 0 oldalnézet

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd által jegyzett szombati közleményben azt kérték, legyen elég a tajkártya felmutatásával vakcinához jutni azoknak, akik felkeresik a háziorvosukat vagy az oltópontokat, ezzel ugyanis szerintük nagymértékben növelhető lenne az oltást igénylők száma.

A felvetésre Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az alábbiak szerint reagált a Facebookon: "Nem tud úgy felkelni a nap, hogy ne zúdulnának ellenzéki nyilak az oltási programra. Most éppen a regisztrációt törölnék el.

Azt a regisztrációt, amely - az oltás önkéntessége mellett - lehetővé teszi, hogy minden háziorvos pontosan tudja, hogy kik szeretnének élni a lehetőséggel. Elképesztő, hogy annak ellenére is fúrják a regisztrációt, hogy több mint 4 millió jelentkezés bizonyítja annak működőképességét. Na meg az, hogy hazánkban a 28 százalékot közelíti az átoltottság. Az uniós átlag ennek alig több, mint a fele." Nem tud úgy felkelni a nap, hogy ne zúdulnának ellenzéki nyilak az oltási programra. Most éppen a regisztrációt törölnék... Közzétette: Dömötör Csaba – 2021. április 10., szombat