Romániában nyit bázist a Wizz Air5Fénykép© portfolio.hu

Romániában nyit bázist a Wizz Air

, 10 hír, oldalnézet

Az új bázis megnyitásával a Wizz Air összekapcsolja Kelet-Romániát más európai országokkal, így hozzájárul a régió további gazdasági növekedéséhez, miközben megfizethető utazási lehetőségeket kínál az utasok számára. A bákói bázis megnyitása több mint 70 közvetlen munkahelyet teremt a légitársaságnál, és további munkahelyeket támogat a kapcsolódó iparágakban.

A 2 Airbus A320 repülőgép az alábbi 12 új útvonalon fog közlekedni: Torinó, Velence Treviso, Bologna, Róma Fiumicino, Milánó Bergamo, Catania (Olaszország), Lárnaka (Ciprus), London Luton, Liverpool (Nagy-Britannia), Memmingen/Nyugat-München (Németország), Billund (Dánia) és Brüsszel Charleroi (Belgium). A Wizz Air 37 úticélból álló kiterjedt hálózata a moldvai régióban – Jászvásár 18 járatával és Szőcsvásár (Suceava) 7 járatával együtt - támogatja a helyi turizmust, segíti a további tőke beáramlását a régióba, és új, izgalmas úti célokkal köti össze Bákót.

A légitársaság a közelmúltban fokozott higiéniai intézkedéseket jelentett be az utasok és dolgozók biztonságának megóvása érdekében. Az új protokoll részeként a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselete, továbbá a személyzet számára a gumikesztyű használata is előírt.