Sallai R. megütötte Hadházy Ákost
Fotó: magyaridok.hu

Sallai R. megütötte Hadházy Ákost

13 hírek, 3

A 168 Óra úgy tudja, a Honvédkórházba vitték Hadházy Ákost, akit Sallai Róbert Benedek bántalmazott. A botrány az LMP budapesti székházában történt, ahol a hat visszalépő egyéni képviselőjelölt fegyelmi eljárása zajlott.

Hadházy a visszalépett jelöltek – akik ellen Sallai R. kezdeményezte az eljárást – védelmében tanúskodott a testület előtt, amikor párttársa rátámadt.

Sallai R. először azt mondta, „ezt nem hallgatja tovább”, majd mégsem távozott, hanem Hadházyhoz és székestül elrántotta. Hadházy lezuhant, beverte a fejét, egy percre eszméletét vesztette.

Azonnal mentőt hívtak hozzá, miközben Sallai R. távozott a helyszínről. A helyszínre rendőrök is érkeztek. Hadházy Ákos állítólag feljelentést tesz. Mindezért Facebook-oldalán a politikus a Fideszt tette felelőssé.

Hadházy a választások után a lapunknak arról is beszélt, hogy Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. Schiffer ezért a kijelentésért perrel fenyegette meg Hadházyt, Sallai Róbert Benedek pedig megütötte.

    Olvassa el: 24.hu