Sem Karácsony, sem a kispesti polgármester nem akarja leállítani a Honvéd-stadion építését2Fénykép© index.hu

Sem Karácsony, sem a kispesti polgármester nem akarja leállítani a Honvéd-stadion építését

, 4 hír, oldalnézet

Levélben nyugtatta meg a Honvéd vezetőit Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester, hogy sem neki, sem Karácsony Gergely főpolgármesternek nem áll szándékában leállítani a kispesti stadionépítkezést.

A Honvédot üzemeltető cég vezetője, Gács Pál levélben fordult hozzá az új Bozsik József Stadion jelenleg is zajló építésével kapcsolatban. "Mivel az elmúlt napokban számos szurkolói kérdés és érdeklődés érkezett klubunkhoz a jövőre átadandó Bozsik Stadion kapcsán, mint a Budapest Honvéd FC cégvezetője érdeklődni szeretnék Önnél, hogy a különböző sajtóorgánumokban megjelent, a jelenleg folyamatban lévő sportberuházásokkal kapcsolatos hírek mennyiben érinthetik a kispesti stadion befejezését?" - kérdezte Gács Pál.

Gajda Péter gyorsan válaszolt a kérdésre szintén levélben, amelyet  a Honvéd honlapján  publikáltak: "Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen, és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat.