Sértődések a Sztárban Sztár miatt10Fénykép© tv2.hu

Sértődések a Sztárban Sztár miatt

, 11 hír, oldalnézet

A rapper a hetedik évadban szerepel a műsorban, szépen menetel előre a show-ban, és úgy tűnik, eddig minden átalakulását élvezte. Vasárnap este kiderült, hogy jövő héten Kozsóként áll majd színpadra, ennek pedig élő adásban adott hangot. "Mit is mondjak? Charlie után... Ez egy nagyon furcsa hét lesz. De várjál már, ő magát se vette komolyan. Vagy ezek komoly dalok voltak? Ez nem egy paródia volt, mint az Irigy Hónaljmirigy? Komolyan csinálta ezeket a dalokat? Ezt nem tudtam" - hangzott el a műsorban.

Bár Kozsó utólag azt mondta, nincs sértődés, valószínűleg nem lehetett jó érzés ezeket a szavakat hallani Curtistől, aki azóta még egy interjúban is kifejtette, hogy számára zeneileg értékelhetetlen az Ámokfutók munkássága.

Kozsó 2016-ban egyszer már feldúltan távozott a stúdióból, miután Kefir az ő dala után esett ki. Nem tetszett neki a V-Tech énekesének távozása, és az sem, ahogy a dalain és a hajtincsét szórakozott a zsűri. "Kozsó nem szeretne megbántani senkit, ezért nem kíván a témában nyilatkozni. Aki látta az adást, és aki személyesen látta Kozsó távozását, az tudja, mi történt, ez mindent elmond. Kozsónak rosszul esett, hogy Kefir pont az ő dalával esett ki, pláne, hogy ebben mindkettőjüknek rengeteg munkája van" - mondta utólag a zenész menedzsere.