Súlyos balesetet élt túl Korda György© delmagyar.hu

Súlyos balesetet élt túl Korda György

, 4 hír, 4 oldalnézet

Húsz éve történt, hogy Balázs Klári és Korda György hazafelé tartottak egy fellépés után. Hajnal volt, így nem volt nagy forgalom a kétszer egysávos úton, amikor is utolértek egy lassabban haladó járművet. Gyuri bácsi kitette az indexet és elkezdte előzni az autót, azonban előzés közben vette észre, hogy kanyarodik az út és jön szembe egy másik autó. Azonnal elrántotta a kormányt, hogy ne ütközzenek frontálisan, a következő emléke pedig az, hogy egy napraforgótáblán áll a kocsi és füstöl minden - írja a Ripost.

A házaspárnak nagy szerencséje volt, hogy nem voltak fák az út szélén, így ép bőrrel megúszták az esetet, amiből sokkal nagyobb baj is lehetett volna.

Szinte hihetetlen, de a velünk majdnem ütköző kocsi mögött egy mentőautó haladt, ami megállt természetesen, és azonnal meg is tudtak vizsgálni minket, hogy minden rendben van-e velünk" – mesélte Gyuri bácsi és azt is hozzátette, hogy azóta inkább Balázs Klári vagy a technikusuk vezet, ő már nem érzi biztonságosnak az autózást és inkább nem kísérti a sorsot.