Szlovákiában terjeszkedik a Szerencsejáték Zrt.8Fénykép© portfolio.hu

Szlovákiában terjeszkedik a Szerencsejáték Zrt.

, 13 hír, oldalnézet

A betRing - jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve - csak szlovák IP címről, illetve szlovák állampolgárok részére biztosít online sportfogadási lehetőséget, azonban a szolgáltatás szlovák mellett magyar nyelven is elérhető - írták.

Bozóky Alex, a nemzeti lottótársaság vezérigazgatója szerint társaságuk az egyik legdinamikusabb növekedést produkálta a régióban, kellő tapasztalatot és tőkeerőt halmoztak fel, hogy kipróbálhassák magukat külföldön. "A szlovák online sportfogadói piacra történő belépés történelmi jelentőségű számunkra, amely egyúttal megfelelő alapot adhat egy erőteljesebb, több országot is érintő regionális szerepvállaláshoz, megteremtve társaságunk üzleti fejlődésének új irányát" - mondta a közlemény szerint a vezérigazgató.

A szlovák online sportfogadási piac fejlett, három domináns piaci szereplő mellett több kisebb szervező aktív az országban - áll a közleményben. Miroslav Baranec, a betRing rendszert üzemeltető SZRT Slovakia ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, céljuk, hogy a lehető leghamarabb megközelítsék a szlovák piac három (Niké, Fortuna, Tipsport) legnagyobb szereplőjének szintjét.