Tarlós szerint az ellenzéki kampány egy destabilizálási kísérlet2Fénykép© hirado.hu

Tarlós szerint az ellenzéki kampány egy destabilizálási kísérlet

, 7 hír, oldalnézet

Tarlós István volt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának vendége, ahol elmondta, hogy milyen kampányra számít és azt is, hogy mit gondol az ellenzék kampányáról. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a harmadik ciklusára készül és kiemelte, hogy az eddig elvégzett munkának köszönhetően a jövőben lesz lehetőség a környezetvédelemre és a hajléktalanság kérdésére koncentrálni, számolt be róla az MTI.

ami az ellenzék részéről folyik, az nem is hasonlít önkormányzati választási kampányhoz, inkább "revansista szemléletű, hevenyészett és változatosság nélküli destabilizálási kísérlet, aminek a főváros menedzselése szempontjából egyszerűen semmi értelme.

Tarlós szerint a háttérben "régi SZDSZ-esek közreműködésével elégedetlenség felszítására igyekeznek alapozni, de tulajdonképpen nem kis mértékben erőforrások öncélú megszerzéséről is szó van". Az elhangzott ígéretek egy része jogi alapon megvalósíthatatlan, továbbá a tapasztalattal rendelkező  ellenzéki jelöltek 2010 előtt már leszerepeltek. Azt is hozzátette, hogy a tapasztalatok szerint a polgármester-választások sokkal inkább személyekről szólnak, mint pártokról.