Tévesen lett pozitív a Real Madrid sztárjának a koronavírustesztje3Fénykép© nemzetisport.hu

Tévesen lett pozitív a Real Madrid sztárjának a koronavírustesztje

, 4 hír, 0 oldalnézet

Bizony, van ilyen. Hétvégén pedig akár pályára is léphet.

Fede Valverde vasárnap a kispadon kezdte a szezonnyitót és csak az utolsó 20 percben szállt be. Az elmúlt években az uruguayi válgoatott játékos egyre inkább kiharcolta helyét a madridiak kezdőjében, mára pedig az egyik legnagyobb ígéretnek tartják a világfutballban, köszönhetően többek közt a sebességének, labdával való gyorsaságának, vagy cselőzkészségének. Valverde célja, hogy minél több szerephez jusson ebben a szezonban is és meghatározó, megkerülhetetlen értékes tagja legyen - például a támadásépítésnél, vagy labdakihozataloknál a keretnek.

"Zidane azt kéri tőlem, hogy legyek merészebb, lazítsak sokkal többet, ugyanakkor fejlesszem tovább a bennem rejlő potenciált, játsszak magabiztosan, legyek még gyorsabb a labdával és anélkül, lőjek és vállaljak még többet" - mondta Valverde a legutóbbi szezonban.

San Sebastiánban azonban ebből semmit sem mutatott, sőt a koronavírus-járvány miatti szünet után enyhén szólva sem a legjobb formáját futotta. A hírek szerint emiatt Madridban némiképp aggódni kezdtek, ugyanakkor töretlenül bíznak a játékosban és képességeiben.