Többlépcsős kampányt indít a Fidesz Bangóné patkányozásáról7Fénykép© index.hu

Többlépcsős kampányt indít a Fidesz Bangóné patkányozásáról

, 23 hír, 2 oldalnézet

A Fidesz a párt közösségi oldalára feltöltött rövidfilmmel többlépcsős tájékoztató akciót indít és a magyar emberekhez fordul, mert úgy gondolják, hogy Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) országgyűlési képviselő kijelentése után téved a képviselő, a pártja és az ellenzék is, ha azt hiszik, ilyen eset következmények nélkül maradhat, írja az MTI Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi balatonfüredi sajtótájékoztatója alapján.

Ahogy arról beszámoltunk, Bangóné Borbély Ildikó az ATV stúdiójában patkányozott, utalgatott, majd tagadta is, meg nem is, hogy utalgatott a patkányozással, és végül bocsánatot kért, bár nem egyértelmű, hogy miért, ha szerinte nem patkányozott. Majd az MSZP válaszolt a kérdéseinkre, de a válaszból úgy tűnt, hogy addig nem zavarja a pártot a patkányozás, míg máshol sincsenek következmények, például a fideszes Simonkánál, vagy Pócsnál.

Az ATV reggeli műsorában a kérdésre, miszerint hogyan lehetséges az, hogy a Fidesz támogatottsága folyamatosan emelkedik, a szocialista politikus azt válaszolta: "sok a patkány Magyarországon. Ha már a patkánytéma felhozódott itt Budapesten. És nem csak Budapesten". A visszakérdezésre pedig, hogy ennek mi az áthallása, azt felelte: "mindenki úgy gondolja, ahogy akarja".