Tökéletes szabadrúgás Szoboszlaitól, győztes U19-es kezdés az Eb-selejtezőben
Fotó: www.nemzetisport.hu

Tökéletes szabadrúgás Szoboszlaitól, győztes U19-es kezdés az Eb-selejtezőben

5 hírek, 2

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott hazai pályán vívhatja ki a részvételt az Európa-bajnoki selejtezősorozat elitkörébe. A mieink a 7-es csoportba kerültek, a mérkőzéseket Magyarországon rendezik, az első két helyezett jut tovább a következő fordulóba. Németh Antal csapata Szlovéniával, Ausztriával és Koszovóval került azonos négyesbe.

A másfél évvel ezelőtt az U17-es Eb-t megjárt csapatra épülő U19-es válogatott első ellenfele Szlovénia volt, az MTK stadionjában rendezett összecsapáson pedig a vendégek szereztek vezetést egy szabadrúgásból a 14. percben. A szlovéneknek volt még két nagy lehetősége a félidőben, Schön pedig kapufát lőtt.

A fordulás után egyértelműen a magyar csapat volt a jobb, a 60. percben pedig az egyenlítés is összejött, a csapatkapitány, Szoboszlai lőtt védhetetlenül a léc alá szabadrúgásból. Nyomott tovább a magyar csapat, a 66. percben pedig jött az újabb gól, Szoboszlai ugratta ki remek ütemben Kisst, aki tökéletesen tálalt Schön elé és már nálunk volt az előny – gyönyörű támadás volt.

Szoboszlai gólja:

Macaristan U-19 takımının kaptanı Red Bull Salzburglu Dominik Szoboszlai, az önce şöyle bir gole frikik golüne imza attı pic.twitter.com/NnRzQB7yGS

— Alper Çaltık (@alpercaltik) 2018. október 10.

A csereként beállt Kiss egy ollózási kísérletnél megsérült a két gólunk között, és ugyan a pályán tudott maradni, a hajrában végül át kellett adnia a helyét ...

Olvassa el: 24.hu