Tragédiák sora kíséri Csuja Imre életét© kemma.hu

Tragédiák sora kíséri Csuja Imre életét

, 4 hír, 4 oldalnézet

Feldolgozhatatlan családi tragédiák keserítik meg Csuja Imre életét, aki a szomorúság, a depresszió elől – érthető módon – a hivatásába menekül – írja a Hot! magazin cikke alapján a Vasárnap Reggel. Az elmúlt tizenhat évben nem volt olyan nap, hogy ne gondolt volna az 1985-ben született, tragikus körülmények között elhunyt fiára, Gergőre, akinek az elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni, most pedig, hogy a kisebbik fia, Bence is önkezével vetett véget az életének, újabb sorscsapást kell túlélnie.

Imrét és a feleségét annak idején a drámai események még jobban összekovácsolták, egyikük sem roppanhatott össze a fájdalomtól, hiszen a másik két gyereknek továbbra is teljes értékű szülőkre volt szüksége. Fanni és a legkisebb, az akkor mindössze 13 éves Bence is segített nekik feldolgozni a tragédiát.

Az édesapa 14 évig hallgatott a családi tragédiáról, ám egyszer csak úgy érezte, hogy ha beszél róla, azzal másoknak és önmagának is segíthet a tragédia feldolgozásában. „Azért kezdtem el, hogy az emberek okuljanak a történetünkből. Ha érzik, hogy valami nem stimmel, azonnal a legjobb szakembert kell felkeresni.