Trump kampánya visszautasítja, hogy az elnök 1997-ben erőszakoskodott egy nővel4Fénykép© 168ora.hu

Trump kampánya visszautasítja, hogy az elnök 1997-ben erőszakoskodott egy nővel

, 7 hír, 0 oldalnézet

Donald Trump amerikai elnök kampánytörzse visszautasította csütörtökön a The Guardian című brit lap jelentését, miszerint az elnök 1997-ben erőszakoskodott volna egy nővel.

A The Guardian csütörtökön közölt riportot egy Amy Dorris nevű volt modellel, aki azt állította, hogy Donald Trump az 1997-es USUSUS Open tenisztornán szexuálisan zaklatta őt. Dorris története arról szólt, hogy Trump - aki akkor New York egyik milliárdos nagyvállalkozója és a társasági élet ismert embere volt - a stadion egyik mellékhelyiségében támadt rá és erőszakkal meg akarta csókolni őt. Az akkor 24 éves nő állítólag nem tudta kiszabadítani magát Trump öleléséből.

Történetét Amy Dorris azzal próbálta alátámasztani, hogy bemutatta a belépőjegyét az 1997. szeptember 5-i US Open-rendezvényre. Az azonban nem derült ki, hogy a jelenleg Floridában élő, kétgyermekes nőt mi késztette arra, hogy csaknem negyed századdal később előadja a történetet. A The Guardian közzétett két fotót is, amely a teniszbajnokságon készült, és amelyen Trump, Dorris és két másik ember látható.