Új részletek a Borkai-ügyben6Fénykép1Videó© 24.hu

Új részletek a Borkai-ügyben

, 23 hír, 3 oldalnézet

Zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük egy volt válogatott futballistát is előállítottak a Borkai Zsoltról az önkormányzati választási kampányhajrában nyilvánosságra került felvételek ügyében. A Magyar Nemzet úgy tudja, az előállítottak között van két, prostituáltként dolgozó nő is. A Marina Part Lakóparkból elvitt örömlányokat őrizetbe vették, és a hatóságok indítványozzák kényszerintézkedés (letartóztatás) elrendelését velük szemben – írja a lap.

Az ORFK kommunikációs szolgálata csak annyit közölt, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.

A rendőrség hivatalosan nem kommentálta a Magyar Nemzet értesülését sem, hogy a két lány azonos azzal a két huszonéves magyar nővel, akik a Borkai Zsolt horvátországi hajóutazásán szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a politikusnak és a hozzá közel állónak tartott neves győri ügyvédnek.