Újra képernyőn a legendás 6:3, de most színesben2Fénykép1Videó© origo.hu

Újra képernyőn a legendás 6:3, de most színesben

, 9 hír, 2 oldalnézet

A TV2 Csoport műsoraiban folyamatosan követi a nemzetközi trendeket és kísérletezik új formátumokkal, így nagy örömmel csatlakozott stratégiai partnerként a Telekom kezdeményezéséhez. A Magyar Telekom a digitális technológia vívmányait felhasználva újította fel a legendás és emlékezetes meccset, azzal a céllal, hogy a digitális világ ezen keresztül is közelebb hozza egymáshoz a generációkat, közös élménnyé emelve a mérkőzést.

A legendás 6:3-as mérkőzés kiszínesített és digitálisan felújított változatának sugárzása a Spíler TV munkatársainak közreműködésével olyan kiemelt esemény, ami a futballrajongókon kívül az egész család számára élményt nyújthat! – áll a csatorna közleményében az Origo szemléje szerint.

A prémium futball kiemelt terület, a Spíler 1 és Spíler 2 sportcsatornákon és a Spíler Extra OTT felületen. A jelenleg legnagyobb népszerűségnek örvendő bajnokságokat, így az angol Premier League-et, a spanyol La Ligát, valamint az UEFA Bajnokok Ligáját követhetik élőben a nézők hétről hétre.