Varga-Damm Andrea: Csalással készítik elő, hogy Jakab Péter maradjon a Jobbik elnöke© kemma.hu

Varga-Damm Andrea: Csalással készítik elő, hogy Jakab Péter maradjon a Jobbik elnöke

, 5 hír, oldalnézet

A politikus Heiter Dávid Tamással beszélgetve kijelentette, hogy már 2018-ban sem tisztességesen zajlott a párton belüli tisztújítás, most pedig közel kilencven kamu alapszervezettel készítik elő, hogy Jakab Péter maradjon a párt élén.  A volt jobbikos országgyűlési képviselő szerint Stummer János célja az lehet, hogy ne egy szerény szellemi képességű frakció álljon össze.

Varga-Damm ugyan szerencsésnek tartja magát, hogy nem kell a két ember közül választania, de mint mondta, Jakab Péterhez képest, Stummer egy „király”. A Jobbik jelenlegi elnökét egy műveletlen embernek nevezte, aki nem ért semmihez, mint mondta: a műveletlen emberek gátlástalansága uralja a Jobbikot.

A politikus azt is kifejtette, hogy a választási eredmények nem lepték meg, szerinte az összefogás azért nem működött, mert egy magára valamit is adó jobboldali ember soha nem fog olyan listára szavazni, amin Gyurcsány Ferenc neve szerepel. Sőt, nagyon sok baloldali ember van, aki nem fog olyan pártra szavazni, ahol az antiszemitizmus valamikor jelen volt.