Völner Pál Schadl György segítségével próbálta meg lejáratni politikai ellenfelét4Fénykép© 168.hu

Völner Pál Schadl György segítségével próbálta meg lejáratni politikai ellenfelét

, 6 hír, 0 oldalnézet

A lehallgatott telefonbeszélgetések alapján Völner Pál arra készült, hogy a 2022-es országgyűlési választáson másodjára is a Jobbik akkori országgyűlési képviselőjével, Nunkovics Tiborral kell majd megmérkőznie Komárom-Esztergom megye 2-es számú választókerületében az egyéni mandátumért – írta a 24.hu a birtokába került nyomozati anyagok alapján.

A fideszes politikus azonban nem csak a választók döntésére akarta bízni a sorsát. Azt tervezte, hogy hiteltelenné teszi a kilakoltatások ellen kiálló jobbikos ellenfelét azzal, hogy felmutatja: Nunkovics regisztrált a végrehajtói kar által működtetett árverési rendszerbe, amivel ingatlan-árveréseken is részt vehet, így végső soron közreműködhet a kilakoltatásokban.

Völner és Schadl egy lehallgatott telefonbeszélgetésében Schadl szavaiból azonban kiderült, hogy Nunkovics csak regisztrált a rendszerbe, de nem vásárolt. Völner megköszönte Schadl segítségét, aki csak ennyit mondott válaszul: „Ne viccelj, ez természetes.” Az ügy emiatt nem került elő a kampány során.