Vona Gábor: Sorsdöntő választás lesz
Fotó: tenyek.hu

Vona Gábor: Sorsdöntő választás lesz

7 hírek, 1

A bevándorlásellenes és az antikorrupciós akcióterv után „Európa-csomagját” is bemutatta Vona Gábor. A Jobbik elnökének, miniszterelnök-jelöltjének megfogalmazása szerint ugyanis ők már arra készülnek, hogyan fognak április 8-a után kormányozni. Az Európai Unióval kapcsolatos elképzeléseiket egy csomagban, hat pontban szedte össze:

Vona Gábor elképzeléseik ismertetésekor azt mondta, hogy most vasárnap sorsdöntő választás lesz, és nagyon fontosnak nevezte, hogy minél többen elmenjenek majd szavazni. „Döntsön Magyarországon a kormányváltó többség” – mondta, hozzátéve, hogy április 8-án valójában két világról kell dönteni. Az egyik az „Orbán-világ”, ami egy fullasztó és befelé forduló Magyarországot jelent, a másik pedig egy friss, modern, európai, boldog és nyugodt Magyarország.

Leszögezte, hogy a Jobbik politikai hovatartozástól függetlenül minden embert képviselni kíván, kormányon pedig az ellenzékre sem ellenségként, hanem partnerként tekintene.

A mindössze néhány nap múlva esedékes választás kapcsán – újságírói kérdésre – a Jobbik vezetője arról beszélt, hogy nem változott az álláspontjuk: a XX. század pártjaival, így a Fidesszel, az MSZP-vel és a Demokratikus Koalícióval nem tartanak elképzelhetőnek sem a voksolás előtt, sem pedig azt követően együttműködést. Megismételte, hogy már a választás után kizárólag az LMP-vel és a Momentummal lát lehetőséget valamilyen közös mun...

    Olvassa el: mno.hu