Apple hírek

Apple - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Apple - Friss hírek

Egy héten belül a második leminősítést kapta az Apple

Pesszimisták az elemzők az iPhone-eladások idei alakulásával kapcsolatban, egy hét alatt már a második leminősítést kapta az Apple részvénye. Múlt héten a Longbow Research, ma az Atlantic Equities...

6 óra
Vége a JPEG-korszaknak?

A legelterjedtebb képformátum fölött kezd eljárni az idő. Az Apple tavaly érkezett alternatívájához képest is jobb tömörítést kínál a Google és a Mozilla.

10 óra
Csődös lehet az iPhone X-es – egyszer volt, hol nem volt

Mint egy kiszivárogtatásból kiderül, az Apple méregdrága iPhone X mobilja nem hozza a várt eredményeket, leállhatnak vele.

12 óra
iPhone-lassítás: újabb országban perelhetik milliókra Apple-t, de most a Samsung sem ússza meg

Ha a nyomozás bebizonyítja bűnösségét, újabb európai per elé néz az Apple a telefonlassítás miatt. Azonban nemcsak nála, hanem a Samsung esetében is vizsgálódnak, hasonló indokkal.

12 óra
Az Apple kinyírhatja az iPhone X-et

Az Apple kinyírhatja az iPhone X-et - A legmegbízhatóbb Apple-elemző szerint ha ilyen gyenge marad a kereslet, beszüntethetik a csúcsmodell gyártását. A belógó csík a ludas.

15 óra
Az Apple mégiscsak hallgat Trumpra, kilőttek a magyar bérek

KiderĂźlt, hogy remekĂźl teljesĂ­tett a hazai turizmus 2017-ben, mikĂśzben ĂŠrdekes ĂĄtverĂŠs terjed az interneten.

egy nap

Az Apple Inc. főként hardvergyártással foglalkozó cég, ami saját szoftver platformot épít Mac OS X operációs rendszerére alapozva, mely a NeXTSTEP által fejlesztett operációs rendszer leszármazottjának tekinthető.