Apple hírek

Apple - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Apple - Friss hírek

Beégett az Apple: tudták, csak titkolták, hogy elhajlik az iPhone

Az Apple saját tesztjei kimutatták, hogy az iPhone 6-osok jóval hajlékonyabbak, mint az azt megelőző iPhone 5-ös sorozat - derült ki nemrég bírósági adatokból.

23 perc
Félmilliárd dollárral jön a Samsung az Apple-nek

Egy friss bírósági döntés szerint jogsértően használták a dél-koreaiak az amerikaiak szellemi tulajdonát. Nem volt gyors a döntés, az eset még az évtized legelején történt.

3 óra
Félmilliárd dolláros bírsággal zárulhat az Apple és a Samsung 7 éve tartó csatája

Újabb fordulatot vett az Apple és a Samsung között 2011 óta húzódó szabadalmi harc, most a bíróság 540 millió dollár megfizetésére kötelezte a dél-koreai technológiai óriást. 2012-ben az Apple...

5 óra
Tudta az Apple, hogy könnyen hajlik az iPhone 6

Tudta az Apple, hogy könnyen hajlik az iPhone 6 - Belső dokumentumok igazolják, hogy ismerték a mérnöki hibát. Nyilvánosan ezt végig tagadták.

5 óra
Egy év alatt harmadolódott az Amazon Echo piaci részesedése

Átvette a vezetést az okoshangszórók piacán a Google, az idei első negyedévben. Az Amazon nem tudta megtartani meghatározó piaci fölényét: az egy év alatt háromszorosára nőtt piacon közel harmadoló...

6 óra
A Samsung félmilliárd dollárt fizet az Apple-nek

A Samsung félmilliárd dollárt fizet az Apple-nek - Az eredeti iPhone funkcióinak lemásolása miatt kell kártérítést fizetnie a dél-koreai cégnek.

6 óra

Az Apple Inc. főként hardvergyártással foglalkozó cég, ami saját szoftver platformot épít Mac OS X operációs rendszerére alapozva, mely a NeXTSTEP által fejlesztett operációs rendszer leszármazottjának tekinthető.