Baleset hírek

Baleset - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Baleset - Friss hírek

Baleset érte gyermekét? Így kezelje a sérüléseket!

A nyár a szabadtéri programok ideje. Ezek a tevékenységek gyakran járnak apró balesetekkel. Kis dolgok, amelyeket jobb minél hamarabb ellátni.

13 óra
Baleset miatt késésekre lehet számítani ezen a vasútvonalon

Budapest - Baleset miatt nem járnak a vonatok Kecskemét és Kiskunfélegyháza között; emiatt a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon akár jelentős késések is lehetnek - közölte a Mávinform hétfő délután az ...

egy nap
Vonattal ütközött egy autós, pedig tilosat mutatott a fénysorompó

Baleset miatt nem járnak a vonatok Kecskemét és Kiskunfélegyháza között; emiatt a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon akár jelentős késések is lehetnek - közölte a Mávinform hétfő délután az MTI-vel.

egy nap
Baleset miatt késések várhatók a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon

Közleményük szerint egy Városföld és Kecskemét közötti átjárónál személygépkocsi ütközött egy Bajáról Kecskemétre tartó interrégiós vonattal.

egy nap
Akár egyórás késések is lehetnek a Kecskemét-Szeged vasútvonalon

Baleset miatt 20-60 perces késésekre kell számítani a Budapest-Kecskemét Szeged vasútvonalon. A balesetet okozó autó tilos jelzésben hajtott a sínekre.

egy nap
Kecskemét és Kiskunfélegyháza között nem járnak a vonatok

Baleset miatt nem járnak a vonatok Kecskemét és Kiskunfélegyháza között; emiatt a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon akár jelentős késések is lehetnek - közölte a Mávinform hétfő délután az MTI-vel. Kö...

egy nap

A baleset olyan szokatlan, váratlan és nem szándékos esemény, amely adott helyen és időben úgy történik, hogy annak nem volt se nyilvánvaló, se tervezett oka.