NB I hírek

OTP Bank Liga (NB I) - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

OTP Bank Liga - Friss hírek

Keddi sportműsor: a világligában játszik a pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott Hollandiával játszik világliga-mérkőzést. Egy meccset pótolnak a labdarúgó NB III-ban. A keddi programban még: kerékpár, kosárlabda, sznúker és tenisz.

5 óra
Női kosárlabda NB I - Leváltották a győri edzőt

Azt követően bontottak szerződést Völgyivel, hogy szombaton hazai pályán kaptak ki a Ceglédtől, illetve a Diósgyőr elleni rangadót is elvesztették.

5 óra
Eszméletlenül esett össze a lelátón: újabb információk az újraélesztett Fradi-drukker állapotáról

Budapest – Továbbra is az életéért küzd az a futballszurkoló, akit múlt szombaton a Ferencváros–Puskás Akadémia (3-1) NB I-es mérkőzésen, a Groupama Aréna lelátóján kellett újraéleszteni.

6 óra
A Fradi egykori verőembere súlyos vádakkal illeti a klubot

Szabó „Szőke” Ferenc 2008-tól 2015 nyaráig dolgozott „szurkolói koordinátorként” a Ferencváros sportklubnál. Kubatov Gábort, az egyesület elnökét, a Fidesz alelnökét és pártigazgatóját csaknem 30 é...

6 óra
NB III: elmarad a Várady Béla Sportközpont avatója

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Putnok a hivatalos honlapján közölte, hogy a március 24-re, szombatra tervezett sportközpontavató, illetve az azt követő Putnok–Vasas mérkőzés elmarad.

14 óra
NB I: Tóth Bence szerint Tőzsér szándékosan lépett oda neki

Tóth Bencét egyelőre nem kell műteni – tudósított labdarúgója állapotáról hétfőn hivatalos honlapján a Mezőkövesd Zsóry, amely szombati debreceni győzelmével felkapaszkodott az NB I nyolcadik helyére.

15 óra