Szíria hírek

Szíria - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország.

Embercsempészt és határsértőket fogtak

83 határsértőt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében hétfőn. Közülük 19-en koszovóiak, a többiek Szíriából, Afganisztánból és Pakisztánból érkeztek. - mno.hu - 8 óra

Katonákat is bevetne Obama az Iszlám Állam ellen

Felhatalmazást kért a kongresszustól Barack Obama amerikai elnök szerdán arra, hogy három éven át katonai erőt alkalmazhasson a Szíria és Irak területének jelentős részét uraló Iszlám Állam (IÁ) szélsőséges szervezettel szemben.

19 nap, 9

Lebontaná a török-görög határon emelt szögesdrótkerítést a Sziriza

A kerítés miatt jogvédő szervezetek folyamatosan bírálták Athént, mivel ez a Közel-Keletről Törökországon keresztül Európába igyekvő illegális bevándorlókat a szárazföldi utazás helyett a veszélyes tengeri út megtételére kényszeríti.

22 nap, 3

Szíria egy Magyarországnál csaknem kétszer nagyobb területű ország Délnyugat-Ázsiában, a Közel-Keleten.

Utolsó Szíria hírek

Keresztény milicisták dacolnak az Iszlám Állammal

Néhány száz keresztény milicista próbálja menteni, ami kultúrájából Szíriában megmaradt. A harcosok négy ősi asszír települést is igyekeznek megőrizni.

mno.hu - 14 perc
Nyolcvanhárom határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Az elfogottak közül tizenkilencen vallották magukat koszovóinak, a többiek főként Szíriából, Afganisztánból és Pakisztánból érkeztek.

hirado.hu - 10 óra
149 határsértőt fogtak el Csongrád megyében

Szeged - Öten vallották magukat koszovóinak, a többiek főként Szíriából, Afganisztánból és Szomáliából érkeztek.

delmagyar.hu - 1 nap
Száznegyvenkilenc menekültet tartóztattak föl Csongrád megyében

Az elfogottak közül öten vallották magukat koszovóinak, a többiek főként Szíriából, Afganisztánból és Szomáliából érkeztek.

metropol.hu - 1 nap
Száznegyvenkilenc határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében

Az elfogottak közül öten vallották magukat koszovóinak, a többiek főként Szíriából, Afganisztánból és Szomáliából érkeztek.

hirado.hu - 1 nap
Szíria - A felkelők nem fogadnak el tűzszünetet Aleppóban

A szíriai felkelők aleppói szövetsége nem fogad el helyi tűzszünetet az északi nagyvárosban, hanem a négy éve tartó válság általános rendezését és Bassár el-Aszad elnök távozását követeli.

inforadio.hu - 1 nap
Utódlási háború kezdődhet Iránban - végstádiumban a vezető

Végstádiumú prosztatarákban szenved Ali Hamenei ajatolláh, Irán vallási és politikai vezetője, ami felgyorsíthatja az utódlásért folyó versenyt a perzsa állam élén, s komolyan befolyásolhatja olyan világpolitikai témák rendezési esélyeit, mint az iráni at...

hvg.hu - 2 nap
Iraki és szír menekülteket mentett a román parti őrség

Hetven, többségében Szíriából és Irakból érkezett menekültet mentett ki szombaton a román parti őrség a Fekete-tengeren - közölték a hatóságok.

atv.hu - 3 nap
Durván rájár a rúd Görögországra

Mindeközben - Nem elég, hogy a legutóbbi görög választásokon nyert a Sziriza, hogy az államcsődtől sem sikerült sokkal távolabb kerüln...

index.hu - 3 nap