Tőkés László hírek

Tőkés László - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Tőkés László - Friss hírek

Memorandumot írtak alá, Bihar megye fejlesztéséért

A Memorandum Bihar megyéért című dokumentumot pénteken délben a Bihar Megyei Prefektúra nagyváradi székhelyén írta alá több mint ötven ismert és kevésbé ismert közéleti személyiség, több egyház jel...

3 nap
Arany János-szobrot avattak Nagyváradon

Arany János egészalakos bronzszobrát avatták fel a hétvégén Nagyváradon a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) tanévzáró ünnepségén – közölte vasárnap Tőkés László EP-képviselő sajtóirodája.

5 nap
Arany János-szobrot avattak Nagyváradon

Arany János egészalakos bronzszobrát avatták fel a hétvégén Nagyváradon a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) tanévzáró ünnepségén - közölte vasárnap Tőkés László EP-képviselő sajtóirodája.

5 nap
Aranypillanat Arany János tiszteletére

A szoboravató ünnepséget levezető Nemes Csaba főtanácsadó az aranykor koncepciójáról beszélt, mely kifejezés a történelem folyamán jobbára a tökéletes boldogságnak a földi életben való megvalósítás...

5 nap

Tőkés László (Kolozsvár, 1952. április 1. –) református lelkész, az 1989-es romániai forradalom hőse, 1990-től 2009-ig a Királyhágómelléki református egyházkerület püspöke, 2007-től európai parlamenti (EP) képviselő, 2010–2011-ben az EP egyik alelnöke.