Tőkés László hírek

Tőkés László - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

Tőkés László - Friss hírek

Az áldozatokra és a hősökre is emlékeztek

A megemlékezés délután öt órakor kezdődött, amikoris a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) belső udvarán megkoszorúzták a kommunizmus áldozatainak emléktábláját. Beszédet mondott Szilágyi Zsolt, az E...

14 óra
Tőkés László, a forradalom tanúja

Úgy tűnik, komoly az 1989-es romániai forradalom idején elkövetett erőszakos cselekmények feltárásának hatósági szándéka – jelentette ki Tőkés László, akit tanúként hallgatott ki tegnap a román kat...

6 nap
Kihallgatták Tőkés Lászlót

Kihallgatták Tőkés Lászlót - Tanúként hallgatta ki Tőkés László európai parlamenti (EP) képviselőt a román katonai ügyészség hétfőn az 1989-es romániai forradalom ügyében.

7 nap
’89-es romániai forradalom: tanúként hallgatták ki Tőkés Lászlót

Tanúként hallgatta ki Tőkés László európai parlamenti (EP) képviselőt a román katonai ügyészség hétfőn az 1989-es romániai forradalom ügyében.

7 nap
Kihallgatták Tőkés Lászlót a '89-es román forradalom ügyében

Tanúként hallgatta ki Tőkés László európai parlamenti (EP) képviselőt a román katonai ügyészség hétfőn az 1989-es romániai forradalom ügyében.

7 nap
Tanúként hallgatták meg Tőkés Lászlót a '89-es romániai forradalom ügyében

Nem volt semmilyen szerepe az új kormány megalakításában, csak kirakat-szerepet szánt neki az új hatalom.

7 nap

Tőkés László (Kolozsvár, 1952. április 1. –) református lelkész, az 1989-es romániai forradalom hőse, 1990-től 2009-ig a Királyhágómelléki református egyházkerület püspöke, 2007-től európai parlamenti (EP) képviselő, 2010–2011-ben az EP egyik alelnöke.