Youtube hírek

Youtube - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország

A Youtube-on magyarok is okítanak a szexről

3 nap, ,

A Youtube-on magyarok is okítanak a szexről - Önjelölt coachok még nincsenek, akik ujjazni tanítanának, de a szexterapeuták igyekeznek jókat mondani.


A YouTube (rövidítve: YT) egy olyan weblap, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel és nézhetnek meg.

Youtube - Friss hírek

Terroristának néztek egy meditáló színészt

Terroristának néztek egy meditáló színészt - A portugál színészt leszállították egy repülőről és hat órán át kihallgatták. Youtube videókkal igazolta a kilétét.

index.hu - 3 nap
Soha ilyen közel nem álltunk a megegyezéshez, állítja Irán nukleáris főtárgyalója

Az iráni külügyminiszter a YouTube-on tette közzé: soha sem kerültek olyan közel egy átfogó megállapodás megkötéséhez országa nukleáris programjáról, mint most, írja a BBC.

figyelo.hu - 3 nap
Gyilkos csata! A Youtube trónfosztására készül a Facebook

A Youtube trónfosztására már jó néhány platform vállalkozott, eddig sikertelenül, ám a Facebook illetékesei komolyan gondolják, hogy megtörik a a videómegosztó portál teljhatalmát.

blikk.hu - 4 nap
PL: zseniális katasztrófa? Így még nem mutattak be új mezt

Forronganak a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion szurkolói, miután a klub egy a YouTube-on közzétett videóban bemutatta a 2015–2016-os szezonra készült hazai szerelését.

Te lájkolnád? Majka legújabb dala is Youtube-siker

Egy hét alatt már több mint 600 ezer letöltést élt meg Majka és Pápai Joci Mikor a test örexik című klipje a Youtube-on.

zaol.hu - 8 nap
Hiánypótló magyar könyv készült a dzsessztörténetről

"A jazz évszázada" címmel Kerekes György és Pallai Péter írt átfogó, hiánypótló könyvet a 20. századi amerikai dzsessztörténetről. A Fidelio Media gondozásában megjelent kötet, amelyhez egy YouTube...

inforadio.hu - 12 nap
Szúrós ebédje végzett a falánk szörnnyel – fotók

SzĂł szerint halĂĄlra zabĂĄlta magĂĄt egy ĂłriĂĄskĂ­gyĂł DĂŠl-AfrikĂĄban. Ennek undorĂ­tĂł bizonyĂ­tĂŠkait fĂŠnykĂŠpeken is megnĂŠzheti bĂĄrki, aki lejĂĄtssza a YouTube-ra felkerĂźlt videĂłt.

borsonline.hu - 12 nap
Hiánypótló könyv készült a dzsesszről

A jazz évszázada című könyv alapvetően a műfaj 20. századi amerikai történetét meséli el több száz zenei illusztrációval, amelyhez külön YouTube csatorna készült.

delmagyar.hu - 12 nap
A jazz évszázada: hiánypótló, alapos könyv készült a műfajról

Hiánypótló, alapos kötetet írt a dzsessz két hazai szakértője, Kerekes György és Pallai Péter. A jazz évszázada című könyv alapvetően a műfaj 20. századi amerikai történetét meséli el több száz zen...

ma.hu - 12 nap