Youtube hírek

Youtube - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország.

A YouTube (rövidítve: YT) egy olyan weblap, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel és nézhetnek meg.

24h

Trend

Utolsó Youtube hírek

Ilyan, amikor müzli, hotdog, rántotta zuhan a fejére – videó

Összevissza keni a YouTube-sztárt a fejére zúduló mázsányi kaja.

hir24.hu - 20 óra
Gyorsan haladó, fényes gömböt filmezett le az autós - megmutatjuk

Az RT nevű Youtube-csatorna által közvetített felvételen az látható, amint egy autós a szélvédője mögül furcsa, gyorsan haladó fénygömböt filmez az oroszországi Murmanszk közelében.

Még egy YouTube-sztár: mindenki elolvad ettől a kutyától

Ez a nap sem múlhat el cuki videó nélkül. Omar von Muller ismert kutyakiképző Los Angelesben. Nemcsak a rendőrségnek nevel ebeket, hanem hírességeknek is, illetve azoknak, akik kiállításokra járnak. Jumpy nevű kutyája élő ingyenreklám. Két percben megmuta...

hvg.hu - 5 nap
Nem akar irodát nyitni Törökországban a Twitter

Az internetes közösségi oldalak, úgy mint a Twitter és a YouTube hetek óta Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök támadásainak célpontja.

metropol.hu - 6 nap
Videó: Drón repdesett a Parlamentnél a mit sem sejtő turisták feje felett

Turisták feje fölött repülő drón vette fel a Parlement felújított környékét. A jól sikerült videó szerdán került fel a YouTube-ra. A zenei aláfestés Liszt Ferenc Magyar rapszódiája.

hvg.hu - 6 nap
Lotte négy perc alatt válik kamaszlánnyá - videó

Mindkét gyerekét az első napjaiktól kezdve filmezi a holland Frans Hofmeester. Lotte, a kislány már 14 éves, Vince, a kisfiú pedig már 11, de ha apjuk Youtube-ra feltöltött videóit elindítjuk, akkor pár perc alatt, a szemünk előtt cseperednek fel.

hvg.hu - 8 nap
A Twitter adócsaló

A török miniszterelnök, Recep Tayyip Erdogan szerint a Twitter és a YouTube nem foglalkozik az egyes országok jogszabályi környezetével és csupán profitcélokat követnek, a Twittert pedig adócsaló is,...

portfolio.hu - 9 nap
Szépen elzárja a csapot, de birkák nem lennénk, ahol ő terel

Aminah, a svájci fehér juhászkutya videói hódítanak a Youtube-on. Földi Zsuzsanna, Aminah gazdája, megvallja, hogy kicsit hasonlítanak egymásra.

delmagyar.hu - 11 nap
A YouTube új sztárja egy ír pap

Ray Kelly atya a poptörténelem egyik legtöbbször feldolgozott számát, a Hallelujah-t énekelte egy esküvőn úgy, hogy szem nem marad szárazon.

quart.hu - 12 nap
Alkotmánybíróságra megy a YouTube Törökországban

A török alkotmánybírósághoz fordul a YouTube, hogy a hatóságok újra engedélyezzék a videómegosztó működését Törökországban – számolt be hétfőn a CNN Türk tévé.

hvg.hu - 15 nap