Youtube hírek

Youtube - Legfrissebb hírek, történetek és a megbeszélések a sajtó Magyarország.

Public Enemy Miskolcon

Mindeközben - Egy hónapja felkerült a Youtube-ra, de eddig méltatlanul nem hódította meg az internetet MC Szigfrid politikai raphimnus... - index.hu - 21 óra

Így harcol a YouTube a terrorizmussal

A YouTube-ra percenként háromszáz órányi videofelvételt töltenek fel a felhasználók, így gyakorlatilag lehetetlen minden, terrorizmussal kapcsolatos tartalom kiszűrése - mondta szerdán a videomegosztó portált üzemeltető Google internetes óriáscég egy veze

2 hónap, 10

A YouTube (rövidítve: YT) egy olyan weblap, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel és nézhetnek meg.

24h

Trend

Utolsó Youtube hírek

Diafilm - most már online is

Új YouTube-csatornát indít útjára a Diafilm Kft., melyet a többek között a Mese TV YouTube csatornát üzemeltető 4Kids Network kezel.

hirado.hu - 18 óra
Szidta a volt miniszterelnököt a YouTube-on, három évet kaphat

Vádat emeltek kedden egy szingapúri tinédzser ellen, mert egy YouTube-videóban szidalmazta a nemrég elhunyt Li Kuan Ju volt miniszterelnököt - írta a South China Morning Post hongkongi hírlap internetes felületén.

stop.hu - 1 nap
Szidalmazta a néhai miniszterelnököt - vádat emeltek ellene

Vádat emeltek kedden egy szingapúri tinédzser ellen, mert egy YouTube-videóban szidalmazta a nemrég elhunyt Li Kuan Ju volt miniszterelnököt.

hirado.hu - 1 nap
Nem jött össze a zászlógyújtogatás a brit neonácinak

Csodálatosan balfék videót tett közzé a YouTube-on egy szemmel láthatóan EU-ellenes brit aktivista, aki először habzó szájjal bírálta a...

168ora.hu - 2 nap
Hátborzongató videó: Óvodásokkal avattak kormányablakot Mórahalmon

Versbe, dalba és drámai jelenetekbe öntötték a kormányablak előnyeit a mórahalmi ovisok előadásában, egy kormányhivatal avatóján. A település fideszes polgármestere szerint ez normális, az óvodás csoport minden megnyitón fellép. Frissítés: a videót időköz...

hvg.hu - 2 nap
Látta már? Újfajta videókkal találkozhat a YouTube-on

Már megnézhető, illetve “kipróbálható” az első olyan youtube-os videó, amelyiknél 360 fokban megnézhető a felvétel.

hvg.hu - 2 nap
Már majdnem egymillióan látták a csabai csodagólt

A békéscsabai Birtalan Botond csodagóljára már több mint 800 ezren voltak kíváncsiak a Youtube-on, ez a szám pedig folyamatosan nő.

beol.hu - 4 nap
Videó: Xavi passzainál csak a memóriája pontosabb

Xavi mindenre emlékszik. Az FC Barcelona labdarúgócsapatának klasszisa két hete, az Eibar ellen a 750. fellépését ünnepelhette a katalánok színeiben, s ez alkalomból a klub YouTube-csatornája különleges videós kvízt állított össze számára.

Korhatáros lesz a Youtube a briteknek

A mozifilmekhez hasonlóan korhatárjelzéssel látják el csütörtöktől Nagy-Britanniában a YouTube és a Vevo közösségi videomegosztókra feltöltött zenés klipeket.

hirado.hu - 6 nap