A metró elé vetette magát egy fiatal a Nagyvárad térnél

Nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, a húszéves férfi önként vetette magát a metró elé. 

2023. június 23., 18:50

Szerző:

Nagyvárad térnél elgázolt egy embert az Újpest felé közlekedő M3-as metró. Tűzöltók és mentősök próbálták kiszabadítani a férfit a szerelvény alól, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudtak segíteni rajta.

A BRFK közölte a 24.hu-val, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

 

A gázolás miatt pénteken pótlóbusz járt az M3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között.

 (Kiemelt képünk: illusztráció. Forrás: BKK)

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Tegnap 13:52

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt