Belföld

Szülők vertek meg egy tanárt a Heves megyei Kompolton

Az egriugyek.hu szombaton írt arról, hogy a Heves megyei Kompolton pénteken megvertek egy tanárt, aki állítólag korábban alaposan felpofozta az egyik diákját. A férfi pedagógust a diák hozzátartozói vonták kérdőre és verték meg. A rendőrség az elkövetők ellen eljárást folytat, a rajztanár az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. Szemtanúk beszámolói szerint eltört az orra.

Az RTL Klub Híradójához egy videó is eljutott a tanárverésről:

A kisiskolás anyja az RTL Klubnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy fia osztálytársa hívta fel napközben, hogy gyerekét megütötte a tanár. A gyereknek elmondása szerint bedagadt a szeme a pofontól. Amikor a pedagógust kérdőre vonták, ő csak annyit mondott, a gyerek szemtelen volt. Az anya azt állította, hogy a tanár hajába akart belekapni, de telefonjával megütötte őt.

A Kompolt-Nagyúti Általános Iskola igazgatója szombaton hivatalos közleményt adott ki, Kollár Tamás azt írta, elítéli az erőszak minden formáját, és arra kér mindenkit, hogy

őrizze meg nyugalmát, és ne hozzon elhamarkodott döntéseket. A közösségi médiát ne uszításra, mindinkább a probléma megoldására használják. Az illetékes hatóságok dolgoznak az eset megoldásán. Bízom benne, hogy megnyugszanak a kedélyek, és mihamarabb visszatér a tanítás a normál kerékvágásba.

Aztán szombat kora este az iskola Facebook-oldalán már az jelent meg, hogy jövő héten nem lesz tanítás az intézményben. Hogy ez mennyiben függ össze a pénteki bántalmazással, azzal kapcsolatban nincs említés a bejelentésben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik