Belföld

A Fidesz reakciója Karácsony programjára: Gyurcsány

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a 99 Mozgalom programja, amelyet Karácsony Gergely főpolgármester ismertetett szombaton, „semmi újdonságot nem tartalmaz a korábban bemutatott baloldali programhoz képest, amelyet Gyurcsány Ferenc DK elnök tollba mondott”.

Kapcsolódó
Karácsony jóvátételi programot hirdetett
„Jóvátételt adunk az elmúlt évtized bűneiért és káraiért", mondta.

Hollik István telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy a főpolgármester programjában valójában Gyurcsány Ferenc politikája köszön vissza, ami újabb bizonyíték arra, hogy „Karácsony Gergely 99 százalékban Gyurcsány Ferenc”.

Ők ketten a múlt politikáját hoznák vissza, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak, azért, mert a baloldal politikája, Gyurcsány Ferenc politikája a csőd szélére sodorta Magyarországot

– fogalmazott a politikus. Hollik István szerint az eddigi baloldali programokból világosan látszik, hogy Gyurcsányék mit akarnak valójában: adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását.

Ők, a baloldal egyszer már bizonyították, hogy ez a politika, Gyurcsány Ferenc politikája tönkreteszi Magyarországot. Most Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc mégis ezt a politikát akarják visszahozni

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik