Élet-Stílus

Szabó Zsófi régi fotóval emlékezett meg apja, Szabó Gyula halálának 10. évfordulójáról

TV2
TV2
Édesapjának címezte bejegyzését.

2014. április 4-én halt meg Szabó Gyula, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. Lánya, Szabó Zsófi Instagramján emlékezett meg a szomorú évfordulóról.

Ma 10 éve, hogy itt hagytál. Minden évben, de ezen a napon különösen olyan, mintha kiszakadni próbálna a szívem, úgy fáj a hiányod. Csodálatos ember voltál és csodálatos emlékeket hagytál magad mögött, boldoggá téve ezzel még sok-sok generációt. Négy gyermeked, öt unokád és öt dédunokád nevében elmondhatom, hogy rettenetesen hiányzol nekünk. Azt az űrt, amit magad mögött hagytál, szavakkal nem lehet leírni

– kezdte édesapjának címzett bejegyzését a műsorvezető.

A folytatásban arról írt, hogy ahogyan már kislánykorában, úgy a mai napig érik bántások azért, amiért ő Szabó Gyula lánya.

Sokak szerint nem érdemeltem meg az utat, amit sok munkával kitapostam magamnak, és vannak, akik szerint nem lennél rám büszke. Eleget szenvedtem már emiatt, de én belül tudom, hogy ez nem így van. Drága Édes Apukám, szeretném ha tudnád: a gyermekednek lenni, így felnőni, ahogy Te neveltél engem, életem legnagyobb ajándéka! Minden más, ami ennek a hozadéka, eltörpül a tény mellett: a lányod lehetek.

A teljes posztot – melyhez Szabó Zsófi egy olyan fotót csatolt, amin gyerekként látható apjával – a műsorvezető közösségi oldalán lehet megnézni.

Kapcsolódó
Szabó Zsófi elárulta, hogyan viszi tovább édesapja hagyományát
A műsorvezető nem véletlenül hisz a szerencsében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik