Sport

Az életéért küzd Borsos Olivér, aki Rogán-Gaál Cecília esküvője után szenvedett súlyos balesetet

Az életéért küzd Borsos Olivérírja a Nemzeti Sport. Ahogy lapunk hétfőn beszámolt róla, a 30 éves férfi Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel – a pillanatnyilag legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila edzője – esküvőjén vett rész Tihanyban, és a lagzi után súlyos balesetet szenvedett.

Úgy tudjuk, Borsos – aki teniszezett, később sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett, és a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója is volt, valamint tagja Balázs stábjának –, mivel barátnőjével a kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, megpróbált felmászni szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant. Súlyos sérülésekkel Budapesten ápolják kórházban.

A Nemzeti Sport azt írja, fejsérülést szenvedett és csigolyája is törött.

Borsos Olivér édesapja, a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, Borsos Attila a Nemzeti Sportnak azt mondta: fia súlyos, életveszélyes állapotban van és az életéért küzd. Hozzátette, Olivért nagyon sokan szeretik, drukkolnak és szorítanak neki, imádkoznak érte. Azt kérte mindenkitől, aki segíteni szeretne, tegye ugyanezt.

Kiemelt kép: balra Balázs Attila, jobbra Borsos Olivér, a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója 2019. augusztus 7-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik