»
Szivárványcsaládokért Alapítvány: „Nem örülünk annak, hogy Petry Zsolt elveszítette az állását”

Szivárványcsaládokért Alapítvány: „Nem örülünk annak, hogy Petry Zsolt elveszítette az állását”

Petry Zsolt, a Hertha kapusedzője Európa migrációs politikáját és Gulácsi Pétert bírálta. / Fotó: EPA/Annegret Hilse.

Petry Zsolt, a Hertha kapusedzője Európa migrációs politikáját és Gulácsi Pétert bírálta. / Fotó: EPA/Annegret Hilse.

Blikk szerkesztőség
2021.04.07 14:28Módosítva: 2022.11.29 13:38

A Szivárványcsaládokért Alapítvány is reagált Petry Zsolt ügyére.

Ahogy a Blikk megírta, a Hertha megvált Petry Zsolttól, aki egy interjúban az európai migránshelyzetről, illetve Gulácsi Péter posztjáról beszélt, amelyben a magyar válogatott kapusa kiállt a szivárványos családmodell mellett.

(A legfrissebb hírek itt)

Az üggyel kapcsolatban most megszólalt a Szivárványcsaládokért Alapítvány is. Elmondták, nem örülnek annak, hogy Petryt kirúgták, valamint fontosnak tartják, hogy tisztázódjon, mit hagytak ki a Magyar Nemzetnek adott interjújából, amiért az edző pontosítást kért. Leszögezték továbbá, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy kifejezze a véleményét, és egy kampányban olykor hasznos, ha időnként egy-egy ellenérv is felmerül.

Kifejtették, hogy Gulácsi Péter nem csak a homoszexuális, transzvesztita és egyéb nemi identitású emberek mellett állt ki, hanem minden kisgyermeket nevelő magyar családért, hogy azonos lehetőségek, jogok és támogatás járjon nekik.

Szót ejtettek arról is, hogy szerintük egy sportoló nyugodtan megnyilvánulhat közéleti és társadalmi kérdésekről.

Közzétette: Facebook

Kövesd a Sportal cikkeit a Google hírekben is!

Legfrissebb videók

BlikkRúzsKiskegyedEgészségkalauzGlamourNoizzProfession

© sportal.hu © Ringier Sports Media Group Minden jog fenntartva! Az oldalak, azok tartalma - ideértve különösen, de nem kizárólag az azokon közzétett szövegeket, képeket, fotókat, hangfelvételeket és videókat stb. - a Ringier Hungary Kft./Blikk Kft./Ringier Sports Media Hungary Kft. ("Jogtulajdonos") kizárólagos jogosultsága alá esnek. Mindezek minden és bármely felhasználása csak a Jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a Jogtulajdonos semmilyen felelősséget, helytállást nem vállal. A Jogtulajdonos pontos és hiteles információk közlésére, tájékoztatás megadására törekszik, de a közlésből, tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget, helytállást nem vállal.

Powered by:sportal365 logo
;