Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

13 milliárdos adósságot is örökölt Vajna Tímea

2019. nov 18. 8:29
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Vajna Timi  / Fotó: Járai László

Vajna Timi / Fotó: Járai László

Vagyona mellett egy 13 milliárdos adósságot is örökölt Vajna Tímea Andy Vajnától – írja a 24.hu.

Vajna Tímea férje halála óta erősen küszködik a gyásszal, s betegségek is gyötörték. Férjétől mintegy 37 milliárd forintnyi vagyont örökölt, ám ezzel együtt 13 milliárd forintnyi adósságot is.

(Legfrissebb hírek itt)

Ennek oka, hogy Vajna három cégét december végéig beolvasztják az AV Investments Kft. nevű cégbe. Ám amióta nem Andy vezeti a cégeket, jócskán megnőttek a tartozások. Halála után egykori üzlettársa, Samuel Russell Falconello vette át a helyét az egyik cégében, illetve ügyvezetőként tevékenykedik az AV Insvestmentsnél. Vajna Timi csak hónapokkal Vajna halála után tudta átvenni férje ügyvezetői helyét. A cég adósságállománya a tavalyi év végén 5 és fél milliárd forint volt, június végén pedig már több mint a kétszeresére, 12,9 milliárd forintra nőtt.

A 24.hu szerint ebből majdnem a teljes összeg a rövid lejáratú kötelezettségek között szerepel, azaz az egy éven belüli kifizetni valók közé tartozik.

Az Av investments mérlege alapján fedezet is van a cégben. Június végén több mint 3 milliárd forintnyi értékpapírt tartottak nyilván, továbbá 4,8 milliárd forinttal tartoztak a cégnek.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Vajna Tímea Vajna Tímea Andy Vajna