Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

Mi történt köztük? Válságba került Csobot Adél és Istenes Bence házassága

2022. jún 16. 18:49
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Istenes Bence és Csobot Adél Fotó: Pozsonyi Zita

Istenes Bence és Csobot Adél bevállatták, hogy kapcsolatuk korábban többször is válságba került / Fotó: Pozsonyi Zita

Külső segítséget is kért Istenes Bence és Csobot Adél, mivel mindent meg akartak tenni azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Istenes Bence bevallotta, komoly válságba került a kapcsolata Csobot Adéllal. A rajongók már korábban kiszúrták, hogy valami nincs rendben köztük, de eddig senki nem lehetett biztos abban, hogy tényleg komoly problémákkal küzdenek.

(A legfrissebb hírek itt)

„Nagyon sokat beszélgetünk, a kommunikáció nagyon fontos. Hogy meg tudd osztani a gondolataidat, az érzéseidet a társaddal, hogy merj őszinte lenni, még akkor is, ha megbántod a másikat” – idézte Istenes szavait a Bors.

A sztárpár már tíz éve van együtt, két gyermekük született, Nátán és Ádin.

Adél szerint egy kapcsolatot folyamatosan újítani kell, hiszen az velük együtt változik. Bevallotta, nagyon sokszor érezték azt, hogy jobb lenne nekik külön.

„Mi alapvetően nagyon hiszünk ebben az egységben, amit nagyon szeretnénk együtt tartani. Mindig mindent megpróbáltunk. Nekünk is nagyon sok mélypontunk volt, amikor gondoltunk kiszállásra, hogy: figyi, jobb lenne külön. Valahogy a Jóisten mégis azt akarta, hogy együtt maradjunk” – mesélte az az IstenEst című műsorban a családapa.

Istenes Bence azt is elárulta, hogy nagyon sokat dolgoztak azon, hogy együtt tudjanak maradni, még külső segítséget is kértek.

Istenes Bence és Csobot Adél Ausztriából jelentkeztek be: nem akármi miatt utaztak ki – fotó

Istenes Bence és Csobot Adél Ausztriából jelentkeztek be: nem akármi miatt utaztak ki – fotó

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

válás Csobot Adél Istenes Bence házasság kapcsolat válság család