Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

A barátai sem tudják utolérni Koós János özvegyét: Dékány Sarolta még a telefonszámát is lecserélte

2020. okt 1. 12:00
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Poór Péter aggódik Dékány Sarolta miatt /Fotó: Fuszek Gábor

Poór Péter aggódik Dékány Sarolta miatt /Fotó: Fuszek Gábor

Telefonszámot cserélt, így nem csak a sajtó, de a barátai sem tudják utolérni a másfél éve elhunyt Koós János özvegyét, Dékány Saroltát.

Gyakorlatilag teljesen visszavonult a nyilvánosság elől Koós János özvegye, Dékány Sarolta. Az énekesnő másfél évvel szeretett férje halála után sem ad sok jelet magáról, ami miatt a barátai aggódni kezdtek érte. A Bors információi szerint Dékány telefonszámot cserélt, ezért nem tudják utolérni.

(A legfrissebb hírek itt)

A Blikk márciusban érte utol utoljára Saroltát, akkor azt mondta, még nem áll készen arra, hogy a barátaival felvegye a kapcsolatot.

„Tudom, hogy valakinek pont az segít, ha körülveszi magát emberekkel, de nekem szükségem van még egy kis magányra, a gyermekeim és az unokám jelentik a társaságot” – mondta az özvegy, aki emiatt lánya, Koós Réka közelébe költözött, eladta régi, a férjével egykoron közös otthonukat.

Az azóta eltelt fél évben azonban hiába remélték az ismerősei, nem sikerült beszélniük vele; Poór Péteren kétségbeesés uralkodott el emiatt.

„Nem tudok róla semmit, amióta Jani meghalt. Saci visszahúzódott a csigaházába, nincs róla hírünk. Nagyon ritkán találkozom egy-egy fellépésen a lányával, Rékával, de komolyabban nem volt időnk beszélgetni. Egy elképesztő formás és gyönyörű énekesnő volt Saci, de amióta Jani elment, összetört és magába fordult” – mesélte a Borsnak a legendás énekes-humorista legjobb barátja, aki bízik benne, ha végre véget ér a járványhelyzet, sikerülhet beszélnie az özveggyel.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Koós János Dékány Sarolta gyász özvegy eltűnt Poór Péter