Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

„Andy nagyon boldog volt” – Andy Vajna tiszteletére varratott magára tetoválást Vajna Tímea

2019. nov 2. 14:24
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Tetoválásai elhunyt férjére emlékeztetik Vajna Tímeát /Fotó: RAS-archívum

Tetoválásai elhunyt férjére emlékeztetik Vajna Tímeát /Fotó: RAS-archívum

Nem akármilyen tetoválás díszíti Vajna Tímea csuklóját, a modell-üzletasszony ugyanis éppen elhunyt férje, Andy Vajna miatt varratott magára, így emléke örökre vele marad.

Elhunyt férje emlékét őrzi bőrén Vajna Tímea, jóllehet ezt csak most árulta el. A modell-üzletasszony, aki férjét, Andy Vajnát januárban vesztette el, csak nehezen birkózik meg a fájdalommal, amit a filmmogul halála miatt érez. Mint kiderült, enyhülést a lelkének az a tetoválás is hoz, amit Andy Vajna miatt csináltatott.

– Évekkel ezelőtt csináltattam a csuklómra ezt a tetoválást. Az egyik kedvenc állatom, a macska látható rajta, amelynek a farka V betűt formáz. V, mint Vajna. Andy nagyon boldog volt, hogy magamra tetováltattam őt. Itthon, Magyarországon készült - mondta a Borsnak Vajna Tímea, aki elárulta: másik tetkója is van.

– Nem a csuklómon lévő tetoválás az egyetlen a testemen, van egy az oldalamon is. Az csak egy felirat: Karma. Ennek is nagyon örült Andy, amikor megmutattam neki. A fiának, Justinnak, volt egy kedvenc könyve, a Karma című. Ezt sokat olvasgatta. Hitt az ok-okozat törvényében, vagyis, hogy amit másoknak adunk, azt vissza is kapjuk, legyen az jó vagy rossz. Én is hiszek eb­ben, ezért is tetováltattam ma­gamra a buddhista tanokban szereplő kifejezés - tette hozzá a modell-üzletasszony, aki hozzátette: Andy Vajna mindkét tetoválást örömmel fogadta.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Vajna Tímea Vajna Tímea Andy Vajna tetoválás emléke fájdalom férje elvesztése