szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A zenész a Facebookon számolt be a fejleményekről.

Ígértem, ha bármilyen fejlemény van a balesetem ügyében, itt megírom :
Múlt hét végén lezárult a vizsgálati szakasz , a bizonyítékok alapján számomra is egyértelműen kiderült , hogy a baleset okozója én vagyok, a felelősségemet elismertem vallomásomban is. Mint a rendőrségen elmondták , innentől az ügyészségen múlik a folytatás. Még egyszer itt is elnézést kérek a baleset elszenvedőitől. Jó hír a bajban, amit okoztam, hogy az orvosok szerint sérüléseik , bár nyolc napon túl gyógyulóak, nem maradandóak. Köszönöm a figyelmet!

Mint arról korábban beszámoltunk, Lovasi András március 27-én balesetet okozott a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében. A balesetben két rendőr megsérül, egyikük súlyosan: eltört a kulcscsontja, és három foga is kitört. A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárás keretén belül vizsgálta, a múlt hét végén azonban lezárult a vizsgálati szakasz.

A zenész a Facebookon azt írta: a bizonyítékok alapján számára is egyértelműen kiderült, hogy ő okozta a balesetet, a felelősségét pedig elismerte vallomásában is.

Mint a rendőrségen elmondták, innentől az ügyészségen múlik a folytatás. Még egyszer itt is elnézést kérek a baleset elszenvedőitől. Jó hír a bajban, amit okoztam, hogy az orvosok szerint sérüléseik, bár nyolc napon túl gyógyulóak, nem maradandóak

– írta Lovasi.