szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Emellett egyelőre annyi biztos, hogy Gáspár Laci marad az egyetlen olyan mentor, aki az előző szériában is szerepelt.

Majoros Péter, „Majka” 16 év után, tavaly decemberben jelentette be, hogy visszatér az RTL-hez, ahhoz a csatornához, ahol 21 évvel ezelőtt feltűnt, a Való Világ című műsorban. Akkor még nem lehetett tudni, hogy Kolosi Péternek, a csatorna tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesének milyen tervei lehetnek a rapperrel, most azonban kiderült.

Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere jelentette be, hogy Majka is csatlakozni fog az X-Faktor mentoraihoz 2024 második felében. „Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért, és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni” – idézi Verebélyt az rtl.hu.

A csatorna azonban újabb meglepetésekre készül hamarosan. Egyelőre annyit tudni, hogy a közeli jövőben további két vadonatúj mentor kilétére is fény derül. Az biztos, hogy Gáspár Laci a következő szériában is a zsűriben marad.

Múlt héten derült ki, hogy Puskás-Dallos Peti a családjára való tekintettel nem lesz ott a zsűriben 2024-ben, ahogyan ByeAlex és Herczeg Erika sem.