szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az énekesnő szerint jogtalanul használták fel a nevét a videóban, amelyben a férje, Pauli Zoltán séf kisboltjának a kínálatát kifogásolták.

Nagy port kavart a Momentum vasárnapi videója, mely szerint Pauli Zoltán séf, gasztrovállalkozó, az énekes Tóth Vera férje olyan kisboltot nyitott 39 millió forintos állami támogatással a pár száz lelkes Palkonyán, amely prémium termékeket kínál a helyiek számára valóban szükséges, napi fogyasztási cikkek helyett. A videót Tompos Márton, a Momentum alelnöke és Deli Tamás Győző, a Momentum EP-listájának harmadik helyezettje készítette, és megszólalt benne a párt helyi polgármesterjelöltje, Beck Engelbert is, aki szerint az önkormányzat tavaly kénytelen volt egy újabb kisbolt megnyitására pályázatot hirdetni, hogy a palkonyaiak tudjanak hova menni bevásárolni.

Pauli Zoltán a hvg.hu-nak azt mondta, lejárató kampány folyik ellenük, és semmi sem igaz abból, ami a felvételen elhangzik. Hozzátette, hogy amit a pályázatban vállaltak, azt meg is valósították.

Pauli Zoltán a palkonyai kisboltügyről: Egy parizert és kenyeret áruló, retró falusi közért már nem fenntartható

Nagy port kavart a Momentum vasárnapi videója, mely szerint Pauli Zoltán séf, gasztrovállalkozó, az énekes Tóth Vera férje olyan kisboltot nyitott 39 millió forintos állami támogatással a párszáz lelkes Palkonyán, amely prémium termékeket kínál a helyiek számára valóban szükséges, napi fogyasztási cikkek helyett.

A Momentum videójára reagált Tóth Vera is, aki a Facebook-oldalán azt írta, hogy „a férje, Pauli Zoltán más pályázókkal együtt a Magyar Falu Program pályázatán tisztességes úton indult, mint ahogy azt mindig is tette az elmúlt 20 évben”. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy a videóban említett kisboltban nincs részesedése, mint írta, „közös családi cégünk nincs, önálló, saját cégem tevékenységi köre az előadóművészi szakmámhoz kapcsolódik. A videóhoz tartozó posztban a nagyobb figyelemfelkeltés érdekében és további hangulatkeltés céljából a nevem felhasználásra került jogtalanul, ezen tevékenységre vonatkozóan a feljelentést a mai nap folyamán megtettem a Siklósi Rendőrkapitányságon”.