eur:
388.66
usd:
360.77
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Facebook

Orbán Viktor: új csatárt igazoltunk

A köztársasági elnök kinevezte Varga Juditot az igazságügyi tárca élére, Varga Judit csütörtökön esküt tesz az Országgyűlésben.

Varga Judit, aki eddig a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára volt, az Európai Parlamentbe bejutott Trócsányi László utódja lesz az igazságügyi tárca élén.

Varga Judit kinevezéséhez Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált, a pillanatot megörökítő fotót pedig azzal a mondattal került ki a a kormányfő közösségi oldalára, hogy "Új csatárt igazoltunk."

A mondat utal arra, hogy az igazságügyi tárca új vezetője szereti a focit, a háromgyermekes anya dekázni is remekül tud, erről ő maga tett fel videót a Facebookra.

Varga Judit május 31-én az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt, a beszélgetést itt teljes terjedelemben meghallgathatja és megnézheti.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×