eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Tóbiás József, az MSZP képviselője felszólal az egyes ügyintézési folyamatok egyszerűsítéséről szóló általános vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 20-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Lemond képviselői mandátumáról Tóbiás József

A szocialista politikustól Tóth Bertalan pártelnök nyáron azt kérte, döntsön, megy vagy marad.

Nem marad az MSZP országgyűlési képviselője Tóbiás József, aki 2018 ősszel családjával Tenerifére költözött, mert kisfiának olyan légúti betegsége van, ami miatt pollenektől és más allergénektől mentes helyen tanácsos élnie az orvosok szerint.

"A gyerekeimért mindent megteszek, ezért költöztünk ki Tenerifére" - mondta a politikus, aki a Kanári-szigetek és Budapest között ingázott, két-háromhetente jött haza. "Minden olyan ülésen ott vagyok, ahol szükséges" - tette hozzá ezzel kapcsolatban. A helyzet a párton belül is okozott feszültségeket, és amikor idén nyáron napvilágra került, Tóth Bertalan pártelnök ultimátumot adott.

Most a Facebook-oldalán egy bejegyzésben erősítette meg a hírt, hogy Tóbiás József visszaadja mandátumát. "Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról. A döntését megértem és tiszteletben tartom. Szívből kívánok kisfiának mielőbbi gyógyulást magam és a képviselőtársaim nevében".

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×