eur:
388.51
usd:
360.86
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Bősz Anett, Magyar Liberális Párt ügyvivője az MSZP-Párbeszéd megválasztott országgyűlési képviselőiének tanácskozása után tartott sajtótájékoztatón a Képviselői Irodaházban 2018. április 18-án.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Bősz Anett csatlakozik a DK parlamenti frakciójához

A Liberálisok elnöke elkötelezett a demokratikus európai magyar köztársaság ügye mellett - Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyettese ezzel indokolta a független képviselő csatlakozását a Parlamentben tartott sajtótájékoztatón.

Az ellenzéki politikus elmondta, hogy a DK az október 13-i választás után a szövetségkötésre koncentrál, nevéhet illően koalíciót szervez, hogy 2022-ben leválthassák az Orbán-kormányt. "Nem csupán kormányváltó erők leszünk, hanem kormányképesek is" - fogalmazott Vadai Ágnes.

Bősz Anett szerint október 13-án megkezdődött a nemzeti együttműködés rendszerének lebontása, az ellenzék egységes és immár releváns ellenfele a kormánynak. A DK frakciójának új tagja úgy látja, hogy a Fidesz bosszút akar állni az ellenzéki pártokon és azok választóin. A Liberálisok elnöke ennek tudja be az új színháztörvényt, és azt, hogy egy jogszabály-módosítási tervezet alapján januártól egyetlen független képviselő sem lehet majd frakciótag.

Bősz Anett hangsúlyozta: liberálisként sok kérdésben egyetértett és eddig is hatékonyan együttműködött a DK-sokkal, most pedig azért csatlakozik hozzájuk, hogy a liberális értékek erősebben megjelenjenek a Parlamentben, illetve hogy 2022-ben leváltsák a fideszes kormányt. Nem logók és arcok összetolásáról van tehát szó - fogalmazott Bősz Anett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×