eur:
393.55
usd:
368.33
bux:
66067.72
2024. április 24. szerda György
Andrew G. Vajna filmproducer, a nemzeti filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos érkezik Palácsik Tímea társaságában a 187. Anna-bálra a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében 2012. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Nagy Lajos

Elveszítheti otthonát Andy Vajna özvegye

Luxusautóját elvették, és hamarosan a budai házból is ki kell költöznie Vajna Tímeának.

A Bors a fiatal özvegy egyik barátnőjére hivatkozva azt írja, hogy problémák sora szakadt Vajna Tímea nyakába férje januári halála után. Amíg Amerikában volt, addig az Audi terepjáróját visszavették tőle, mert az egy cég tulajdona. Ennél is nagyobb probléma számára, hogy július elsején lejár a közös otthonuk bérleti szerződése, ezért hamarosan el kell hagynia a házat, amelyhez rengeteg szép emlék köti.

A lap felidézi, hogy Palácsik Tímea 2010-ben került először az érdeklődés kereszttüzébe, miután akkori párja, Damu Roland többször is fizikailag bántalmazta. Az egykori sorozatszínész emiatt három év börtönt kapott. A korábban Gattyán György online cégénél hirdetési menedzserként, majd a Sanoma kiadónál ügyintézőként dolgozó nő életében ekkor bukkant fel a sikeres filmproducer.

Az Andy Vajnánál 38 évvel fiatalabb feleség fényűző életét az egész ország követhette a közösségi oldalain, sorra mutatta be méregdrága ruháit, cipőit, frissen kapott luxusautóit, tudósított az utazásairól. Az özvegy barátnője szerint férje halálával azt az életszínvonalat és pompát is elvesztheti, amit Andy Vajna mellett élvezhetett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×