eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: Pixabay

Soros György szerint Mark Zuckerbergnek távoznia kell

Nem csak őt távolíttatná el a Facebook vezetéséből, hanem Sheryl Sandberget is.

Olvasói levelet írt a Financial Timesba Soros György, amelyben azt írja: úgy tűnik, Zuckerberg elnök úr valamiféle kölcsönös segítségnyújtási megállapodásban áll Donald Trumppal, amely segíti az amerikai elnököt abban, hogy újraválasszák - írta a portfolio.hu. A multimilliárdos befektető úgy véli, a Facebooknak nem kell megvárnia a kormányzati beavatkozást ahhoz, hogy ne fogadja be a politikai hirdetéseket a november 4-én esedékes amerikai elnökválasztásokig, mint ahogy az a legújabb szabályozási javaslatban szerepel.

Mivel szerinte a Facebook nem fog így cselekedni, Mark Zuckerberget és Sheryl Sandberget el kell távolítani a Facebook vezetéséből. („Mondani se kell, hogy támogatom a közösségi média platformok kormányzati szabályozását” – zárja sorait Soros György).

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×