eur:
389.56
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic, miután győzött az amerikai Catherine McNally és Coco Gauff ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosának negyeddöntőjében Melbourne-ben 2020. január 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Lynn Bo Bo

Babosék elődöntősök

Babos Tímea és Kristina Mladenovic világbajnok kettőse a legjobb négy közé jutott a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.

Az Australian Open címvédő magyar, francia párosa a torna második kiemeltjeként szerdán az amerikai Nicole Melichar és a kínai Hszü Zsi-fan alkotta, Katarban ötödikként rangsorolt duóját győzte le sima két játszmában 6:3, 6:3-ra. Az összecsapás 62 percig tartott.

páros, negyeddöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) - Nicole Melichar, Hszü Zsi-fan (amerikai, kínai, 5.) 6:3, 6:3

Az elődöntőben Babosék a Dabrowski, Ostapenko (kanadai, lett, 6.)-Mertens, Szabalenka (belga, fehérorosz, 3.) mérkőzés győztesével találkoznak.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×