Vallomás

2022.05.13. 15:25

Tóth Andi elárulta a valódi okokat, hogy miért szingli

Tóth Andi már egy ideje nem mutatkozik férfiak oldalán, ezért sokan értetlenül állnak az előtt, hogy miért nincs kapcsolata ilyen fiatalon. Most elárulta a valódi okokat, miért jobb neki így és mi történt valójában Szabó Ádámmal.

Ördögi körben rekedt Tóth Andi, legalább is egy ideje így érzi magát, ezért jellemzően már nem is randizik senkivel. Úgy gondolja, valójában senki nem érti meg az ő valódi érzéseit és a folytonos konfliktust azzal kerüli el, hogy inkább egyedül van.

Elmondása szerint az sem volt jó, ha szakmabelivel létesített kapcsolatot, mert azok mindig felszínesek voltak és nem tudtak mélyebb dolgokról beszélni, ő pedig zárkózottabb, mint a zenészek általában. Azok a kapcsolatok, ahol civil párja volt szintén nem működtek, mert abszolút nem értették meg az énekesnő hírnevével járó mindennapi feladatait és gondjait.

Ezért mehetett tönkre kapcsolatuk Szabó Ádámmal is, mert nem tudott azonosulni az énekes gondolkodásmódjával és a karrierjéhez való hozzáállásával.

Akik zenészek vagy ismertek, azokkal felszínes dolgokról tudtunk beszélni,de azt hiszik, hogy mindent tudnak rólam, hogy egy nyitott könyv vagyok. Csak nem tudják, hogy emellett van egy mélyebb oldalam is. Azt viszont már a művészek egyáltalán nem értik, hogy belül valójában hogy működöm. Itt végül mindig megbuknak a kapcsolataim" – idézi a Bors Tóth Andi szavait.

Úgy gondolja, hogy a művészek 80-90 százaléka fürdőzik a hírnévben és a sikerben és imádják, hogy felismerik őket az utcán, ő pedig épp ezt az oldalát nem szereti szakmájának és ez egy kibékíthetetlen ellentét számára, majd viccelődve hozzátette, hogy ezért vesz inkább egy kutyát - szemlézte a cikket az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában