Berki Krisztián szelleme halottlátón keresztül üzent Hajdú Péternek

Facebook -
szellemek halottlátó Hajdú Péter Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Kató halottlátó jósnő állítása szerint kapcsolatba került a múlt pénteken elhunyt médiaszemélyiséggel. Azt is elárulta, ki volt az üzenetének a címzettje.

Kató a Life TV-nek adott interjújában részletezte, hogy Krisztián lelke már a halála másnapján megjelent nála – erre ő a lakásában tapasztalható furcsa jelenségekből, például áramkimaradásból, megmagyarázhatatlan zörejekből, illetve belső hangjaiból következtetett.

-mondta Kató, akinek Krisztián egyértelmű dolgokat üzent a túlvilágról, ám erről nem beszélt bővebben.

Berki Krisztián Facebook

-mondta a halottlátó. A néhai influenszer szelleme barátjának, Hajdú Péternek üzent rajta keresztül. A jósnő egy papírlapra írta le a túlvilágról érkezett titkos mondatokat, melyeket továbbított a gyászoló műsorvezetőnek.

A napokban a Blikk olvasója Berki Mazsit is lefotózta, amint Katónál tett látogatást, majd mosolyogva távozott tőle. A halottlátót köti a titoktartási megállapodás, ezért ezzel kapcsolatban nem beszélhetett a sajtónak, de a fotók alapján úgy tűnik, hogy a fiatal özvegyet legalább egy kicsit megnyugtatták a jósnő szavai. Kató elmondta, hogy Mazsi pár nappal azután vette fel a kapcsolatot Katóval, hogy Krisztián üzent neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.