Oscar-gála: Samuel L. Jackson, Javier Bardem és Jason Momoa is díjat adnak át

Forrás: NurPhoto/Gabriel Maseda/NurPhoto/Gabriel Maseda -
Oscar-gála díj Javier Bardem Samuel L. Jackson Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok hírességet láthatunk február 24-én a Dolby Színház színpadán, ugyanis rengetegen jelöltek valamilyen díjra, mások pedig a szobrocskákat osztogatják: íme, ők fogják átnyújtani a nyertesek kitüntetését.

A 91. Oscar-gálát február 24-én rendezik a hollywoodi Dolby Színházban, és egyre bővül a díjátadók névsora. Mindenki kedvence, Jason Momoa is szobrot ad majd át, de James McAvoy, Emilia Clarke, Angela Bassett, Chadwick Boseman, Laura Dern, Stephan James, Keegan-Michael Key, KiKi Layne és Sarah Paulson is Javier Bardem és Samuel L. Jackson mellett.

Javier Bardem is díjat ad át az Oscar-gálán Forrás: NurPhoto/Gabriel Maseda/NurPhoto/Gabriel Maseda


A már korábban bejelentett díjátadók: Awkwafina, Daniel Craig, Chris Evans, Tina Fey, Allison Janney, Brie Larson, Jennifer Lopez, Frances McDormand, Gary Oldman, Amy Poehler, Sam Rockwell, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson és Constance Wu – írja az MTI.

A szervezők többek között elmondták:

idén mindenkinek csupán 90 másodperce lesz a neve elhangzásától kezdve arra, hogy átvegye és megköszönje az elismerést,

így a tervek szerint csak 3 órás lesz a műsor. Abban is változik a díjátadó, hogy bizonyos díjakat a reklámszünetekben adnak át, valamint abban is, hogy harminc év után először nem lesz műsorvezetője az eseménynek, Kevin Hart ugyanis visszalépett.

Homofób bejegyzései miatt visszalépett Kevin Hart az Oscar-gála vezetésétől


Kevin Hart visszalépett az Oscar-gála vezetésének lehetőségétől, miután korábbi homofób bejegyzései miatt támadások érték a közösségi médiában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Hírességek, akik a Fiumei sírkertben nyugszanakhttp://www.life.hu/kult/20190208-hiressegek-akik-a-fiumei-sirkertben-nyugszanak-andy-vajna-mellett.htmlA filmügyi kormánybiztos, számos hollywoodi sikerfilm producere, Vajna Tímea férje életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt. Temetése 2019. január 31-én volt a Fiumei úti sírkertben. Megnéztük, kik azok a magyar hírességek – tudósok, feltalálók, grófok, miniszterelnökök, írók, költők, színészek –, akik szintén ezen a helyen nyugszanak. A listában – amely természetesen nem teljes – családi név szerinti betűrendben, születési és halálozási évvel, a sírhely pontos megjelölésével szögletes zárójelben tüntettük fel az elhunytakat. KultOrigoA Dal 2019 – Az Acoustic Planet nyerte az első elődöntőthttp://www.life.hu/kult/20190210-a-dal-2019-az-acoustic-planet-nyerte-az-elso-elodontot.htmlAz Acoustic Planet nyerte A Dal 2019 első elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Petruska és Vavra Bence, a tévénézők szavazataival a The Middletonz jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott show-műsorban. KultOrigoVasárnap éjjel adják át a Grammy-díjakat http://www.life.hu/kult/20190210-vasarnap-ejjel-adjak-at-a-grammydijakat-a-los-angelesi-ceremonia-hazigazdaja-alicia-keys-lesz.htmlHatvanegyedik alkalommal adják át közép-európai idő szerint vasárnap éjjel az amerikai zeneipar legjelentősebb elismeréseit, a Grammy-díjakat. A Los Angeles-i ceremónia házigazdája Alicia Keys lesz, fellép mások mellett Camila Cabello és Ricky Martin, Lady Gaga, a Red Hot Chili Peppers és Jennifer Lopez. Kult--A Dal 2019 – Ma este lesz az első elődöntő műsorhttp://www.life.hu/kult/20190209-a-dal-2019-ma-este-lesz-az-elso-elodonto-musor.htmlMa este rendezik A Dal 2019 első elődöntőjét: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból négyen jutnak tovább a döntőbe. KultOrigoHarminc év után kellett új zenésztársakat keresnie Demjén Ferencnekhttp://www.life.hu/kult/20190208-harminc-ev-utan-kellett-uj-zenesztarsakat-keresnie-demjen-ferencnek.htmlDemjén Ferenc helyett Rúzsa Magdival és Koncz Zsuzsával folytatja tovább Závodi Gábor billentyűs. De nemcsak ő, Kovács Barnabás basszusgitáros is elhagyja a legendás zenészt. KultFotó: Hirling Bálint - Origo94 éves korában elhunyt Rosamunde Pilcher írónőhttp://www.life.hu/kult/20190208-94-eves-koraban-elhunyt-rosamunde-pilcher-irono.htmlElhunyt Rosamunde Pilcher írónő, a romantikus regények királynője. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.