Hien Justin Timberlake-től kaphatja meg a diplomáját

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
diploma Justin Timberlake Amerika tanulás énekes Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hírt osztott meg közösségi oldalán Hien. Az énekesnő Amerikában tanult, most fog diplomázni. Az oklevelet pedig egy nem mindennapi személy jelenlétében veheti majd át.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Hien nemcsak él, de tanul is Amerikában. A Berklee Egyetemre járt hangdizájn szakra. A Sztárban Sztár című műsor kedvéért egy rövid időre hazaköltözött, ám most már újra a tengerentúlon él.

Hamarosan pedig átveheti a diplomáját. Az ünnepségen jelen lesz egy nem mindennapi személy, akiért milliók rajonganak világszerte.

„Tudjátok, ki jön a diplomaosztómra díszdoktorként? Justin Timberlake. JUSTIN. TIMBERLAKE” – írta közösségi oldalán Hien, aki láthatóan majd' kiugrik a bőréből a boldogságtól. Azt ugyan nem tudni, hogy az énekes adja-e majd át az okleveleket, vagy csak beszédet mond, mindenesetre biztosan felejthetetlen élmény lesz.

Hien Justin Timberlake jelenlétében veheti át a diplomáját Fotó: Csudai Sándor - Origo

Így néz ki most Suri Cruise – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-igy-nez-ki-most-suri-cruise.htmlVégre friss fotók készültek Suri Cruise-ról: anyukájával együtt kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Vajna Tímea filmekben is szerepelt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-vajna-timea-filmekben-is-szerepelt-amerikaban.htmlMég a tavalyi évben készített interjút Vajna Tímeával Hasulyó János, amelyben Andy Vajna özvegye azt is elmondta, hogy két filmben is szerepelt Amerikában. TV + SztárokOrigoLady Gaga reagált a terhességéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190314--lady-gaga-reagalt-a-terhessegerol-szolo-pletykakra.htmlLady Gaga és Bradley Cooper vélt szerelme után most az énekesnő terhességéről kezdtek pletykálni. Gaga reagált a híresztelésekre. TV + Sztárok--Gyönyörű egyetemistát szeret Schmuck Andorhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-gyonyoru-egyetemistat-szeret-schmuck-andor.htmlSchmuck Andorra egy 22 éves egyetemista lány személyében talált rá a boldogság. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEljegyezték Rubint Rellát, megmutatta a gyűrűthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eljegyeztek-rubint-rellat-megmutatta-a-gyurut.htmlEgy igazán boldog pillanatról osztott meg fotót Rubint Rella. Kedvese eljegyezte, meseszép gyűrű került az ujjára. TV + SztárokOrigoShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-shane-tusup-elarulta-szivesen-lenne-a-magyar-labdarugo-valogatott-szovetsegi-kapitanya.htmlShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.